Goriško društvo za osteoporozo Nova Gorica

Zmigajmo se še preden nas osteoporoza načne

DSCN1399Ob 10-letnici delovanja je Fundacija BiT Planota Goriškemu osteološkemu društvu podelila zahvalo za dobro sodelovanje. Zahvala je bila podeljena na slavnostni seji uprave Fundacije 4.10.2016, v zeliščnem centru, v Grgarskih Ravnah.

Fundacija BiT Planota je bila ustanovljena kot lokalna razvojna dejavnost z namenom zagotavljanja razvoja na Banjški in Trnovski planoti. Deluje kot nevladna organizacija in za nevladne organizacije. S projektnimi aktivnostmi se je Fundacija osredotočila na vzpostavitev zeliščnih vrtov, vzpostavitev laboratorija za analizo kvalitete sestavin samoniklih rastlin ter usposabljanje ranljivih ciljnih skupin na podeželju z namenom spodbujanja predelave, pridelave, uporabe in trženja oziroma za razvoj dopolnilne dejavnosti na kmetiji.
Naše društvo s Fundacijo sodeluje predvsem na področju zelišč in sicer tako, da pomagamo pri obdelavi zeliščnih vrtov ter nabiranju in spoznavanju zelišč. Vključili smo se tudi v kuharsko delavnico, kjer smo pekli zeliščne piškote. Redno pa sodelujemo tudi na festivalu nevladnih organizacij, kjer se je predstavila tudi naša skupina razvedrilnega plesa. Pomembno je tudi dejstvo, da se tako spoznavamo in navezujemo stike z drugimi nevladnimi organizacijami. V zadnjem letu pa nam zaposleni pri Fundaciji nudijo tudi strokovno pomoč in usposabljajo za razširitev naših prostovoljnih aktivnosti.

 

Silva Tišma

Goriško društvo za osteoporozo Nova Gorica
Kidričeva 9
5000 Nova Gorica

05 398 55 95
(v času dežurstva)
031 334 360, 031 303 730

gorisko.osteo.drustvo
@gmail.com

DEŽURSTVO

vsak ponedeljk v mesecu
od 14.00 do 16.00

Dežurstva NI v času praznikov, med 1. 7. in 22. 8.  ter 26. 12. in 31. 12.

 GOD program20

Kronika 20 let

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani.Odločitev lahko prekličete.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.