Goriško društvo za osteoporozo Nova Gorica

Zmigajmo se še preden nas osteoporoza načne

Tudi letos je 23 članic preživelo prelepih 7 dni ob slovenski obali, v Izoli, "našem" hotelu Delfin. Poleg vsakodnevnega kopanja v hotelskem bazenu s slano vodo smo uživali v pestrem dogajanju na potepanjih in izletih v bližnjih krajih.

Vsak dan je bila organizirana telovadba v bazenu in zunaj ter enkrat tudi nordijska hoja v okolici Izole. V dneh, ko je bilo slabo vreme smo si telovadbo organizirali sami.
Sami smo se podajali na vsakodnevne sprehode po izolski obali in si z zanimanjem  ogledali staro mestno jedro s kamnitimi hišami in portali, ki pričajo o zgodovini nekdaj otoškega mesteca.
Organizirali smo si tudi pohode, na Belvedere, od koder je lep razgled na Izolo, Tržaški zaliv in mogočni Strunjanski klif, v Strunjan, kjer smo se sprehodili po Krajinskem parku, po Parenzani, trasi stare enotirne železnice, ki je nekoč povezovala istrska mesta med Porečem in Trstom, in si  ogledali Piran ter Portorož. Zapeljali smo se do Lucije in se sprehodili do Forme vive, razstave kamnitih skulptur na prostem, ki jih vsako drugo leto ustvarjajo kiparji na mednarodnem simpoziju. Sprehodili smo se tudi po starem mestnem jedru Kopra, žal nam tokrat ni bilo dano slišati mogočnih orgel v koprski stolnici.

Zelo so bili prijetni večeri, ki smo jih skupaj preživljali v prostorih hotelske knjižnice, ob poslušanju glasbe, ali ob klepetu.  

Andrejka Čermelj, koordinatorka 

Na morje Forma viva

Pri klepetu  Skupinska

Goriško društvo za osteoporozo Nova Gorica
Kidričeva 9
5000 Nova Gorica

05 398 55 95
(v času dežurstva)
031 334 360, 031 303 730

gorisko.osteo.drustvo
@gmail.com

DEŽURSTVO

vsak ponedeljk v mesecu
od 14.00 do 16.00

Dežurstva NI v času praznikov, med 1. 7. in 22. 8.  ter 26. 12. in 31. 12.

 GOD program20

Kronika 20 let

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani.Odločitev lahko prekličete.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.