Goriško društvo za osteoporozo Nova Gorica

Zmigajmo se še preden nas osteoporoza načne

23 .november 2016, ob 17.00 uri v veliki dvorani Mestne občine Nova Gorica - PREDAVANJE : »OSAMLJENOST? Ne, hvala!«, doc.dr. Sonja Čotar Konrad (Univerza na Primorskem, Pedagoška fakulteta)

Osamljenost kot priložnost za razmislek slehernega med nami, kako jo prepoznamo, kako ji preprečimo, da se prikrade v naš vsakdanjik. Kaj lahko storimo, da se je obvarujemo? Predavateljica je na preprost, razumljiv in slikovit način nagovorila občinstvo, vseskozi je bila z nami v neposrednem stiku, vabila je k odzivanju, sodelovanju. Na trenutke smo se zamislili nad svojim početjem, ravnanjem v odnosu do sebe in drugih ljudi, se nasmejali in prikimavali. Odpuščanje, hvaležnost, praznjenje nahrbtnika…nam omogočajo biti bolj prijazen do sebe in drugih. In seveda opomnila nas je, kako pomembno je biti tudi v neposrednem, vsakodnevnem stiku z drugimi ljudmi.
Urica druženja z mlado predavateljico je hitro minila in odhajali smo zadovoljni. Kar nekaj odmevov sem slišala ta večer, da je potrebno naš program izobraževanja obogatiti s podobnimi vsebinami.
V listi prisotnosti je 90 podpisov obiskovalcev, velika večina članov in članic našega društva. Drugi občani so bili obveščeni z mesečnim vodnikom KAM za mesec november, dva dni prej je bila najava dogodka v Primorskih novicah v rubriki Modri vodnik, prav tako ga je napovedala BIT Planota v svojih novičkah.

Zmaga Prošt

Goriško društvo za osteoporozo Nova Gorica
Kidričeva 9, p.p. 298
5000 Nova Gorica

05 398 55 95
(v času dežurstva)
031 334 360, 031 303 730

gorisko.osteo.drustvo
@gmail.com

DEŽURSTVO

vsak ponedeljk v mesecu
od 14.00 do 16.00

Dežurstva NI v času praznikov, med 3. 7. in 28. 8.  ter 16. 12. in 31. 12.

GOD program20
 
 

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani.Odločitev lahko prekličete.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.