Goriško društvo za osteoporozo Nova Gorica

Zmigajmo se še preden nas osteoporoza načne

Drage članice, cenjeni člani!

V teh časih, ko nas okoliščine omejujejo v naših aktivnostih, druženjih in praznovanjih,  je tu lepa, sijoča novica - izšla je kronika o 20 - letnem delovanju društva.

Dolgo smo jo pripravljali, a težko bi izbrali primernejši čas za njen izid, saj nam bo polepšala dneve, ko se bomo ob njenem branju spominjali zanimivih in veselih skupnih doživetij, vsega  vloženega dela in prizadevanj za ohranjanje zdravega življenja in aktivnega druženja in  se bo v nas utrdilo prepričanje, da bomo tako nadaljevali. 

Kroniko smo želeli  predstaviti na širšem slavnostnem druženju in se zahvaliti številnim prostovoljcem, ki so namenili svoj čas in energijo za to, da je društvo uspešno delovalo, rastlo in nas razveseljevalo z bogatim izborom dejavnosti. Njen izid naj bi proslavili 20. oktobra, na svetovni dan osteoporoze, a smo se dogodku zaradi slabe epidemiološke slike odpovedali. Poskrbeli bomo, da bo Kronika dosegla vse članice, člane in vse, ki jo bodo želeli prebrati. (V elektronski obliki je na desni strani spletne strani, s klikom jo odprete in prelistate.)

Čestitke in pohvala uredniškemu odboru za pripravo Kronike, še posebej glavni urednici Aniti Mokorel! Zahvala gre tudi naši članici Zdravki Kante za lektoriranje in Blažu Erzetiču za odlično oblikovanje.

P6022065

   Uredniški odbor - Milojka Pirc, Silva Tišma, Anita Mokorel, Vidojka Harej, Darinka Kavčič, Darinka Albreht

 

 

 

 

 

 

Goriško društvo za osteoporozo Nova Gorica
Kidričeva 9
5000 Nova Gorica

05 398 55 95
(v času dežurstva)
031 334 360, 031 303 730

gorisko.osteo.drustvo
@gmail.com

DEŽURSTVO

vsak ponedeljk v mesecu
od 14.00 do 16.00

Dežurstva NI v času praznikov, med 1. 7. in 22. 8.  ter 26. 12. in 31. 12.

 GOD program20

Kronika 20 let

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani.Odločitev lahko prekličete.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.