Goriško društvo za osteoporozo Nova Gorica

Zmigajmo se še preden nas osteoporoza načne

8. tradicionalno srečanje ob zaključku sezone je bilo že četrtič zapovrstjo v Ozeljanu in sicer v soboto 17. maja 2014. Čeprav se je vremenska napoved iz dneva v dan spreminjala, nam je bilo vreme zelo naklonjeno in je začelo deževati šele ko smo srečanje že zaključili.

176 prijavljenih članic in članov se je razdelilo v dve skupini in sicer prva, ki se je odpravila na enouren pohod iz Ajševice do Ozeljana ter druga, ki se je z avtobusom pripeljala do Ozeljana. Takoj ob prihodu so udeleženci dobili antibiotik (žganje) in nato še slasten pršut, ki sta ga sproti rezala Jože in Zlatko.  Sledil  je kulturni program, v katerem so sodelovali člani društva. Najprej so članice skupine razvedrilnega plesa prikazale nekaj narodnih plesov.  Nataša je skupaj z dvema skupinama po pet igralcev uprizorila je nogometno tekmo. Sodnik je bil Željko, ki je že zaradi moškega ega vztrajno delil rdeče in rumene kartone. 

ozeljan-14

Lucija je vodila skrajšan program vsakodnevne telovadbe v okviru programa Šola zdravja. Silva je izzvala nekaj smeha s prikazom vaj joge smeha. Program sta povezovali  Valerija in Silva, na koncu sta povedali tudi nekaj vicev. Anita se je zahvalila vaditeljicam sezone 2013/14 in Nataši - novinarki Sončnice in vsem, ki so kot prostovoljci sodelovali v programu. Po zaključenem programu smo imeli okusno kosilo. Za slaščice so poskrbele naše članice,  pripravile so najrazličnejše pecivo. Seveda pa nam ni manjkala niti pijača. Sledila je zabava in ples, za kar je poskrbel ansambel Klapa izpod Škabrijela. Čeprav je bilo prisotnih le nekaj predstavnikov moškega spola, je bilo plesišče neprestano polno in vsi smo se prijetno zabavali. Zadovoljstvo udeležencev je bilo veliko in to potrjuje odločitev, da imamo pred poletnimi počitnicami živahno in sproščeno srečanje ter se nato prepustimo zasluženemu dopustu. VEČ...

 

Iz zapisa Silve Tišma

Fotografije: Bizjak Norma ...

Goriško društvo za osteoporozo Nova Gorica
Kidričeva 9
5000 Nova Gorica

05 398 55 95
(v času dežurstva)
031 334 360, 031 303 730

gorisko.osteo.drustvo
@gmail.com

DEŽURSTVO

vsak ponedeljk v mesecu
od 14.00 do 16.00

Dežurstva NI v času praznikov, med 1. 7. in 23. 8. 2024  ter 23. 12. 2024 in 3. 1. 2025.

 naslovnica24

Kronika 20 let

Kronika 20 let

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani.Odločitev lahko prekličete.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.