Goriško društvo za osteoporozo Nova Gorica

Zmigajmo se še preden nas osteoporoza načne

Dan starostnikov - obisk v domu upokojencev

V okviru praznovanj dneva starostnikov bomo tudi letos 1. 10. v torek obiskali oskrbovance v Domu upokojencev Nova Gorica.

Skupina članov našega društva bo oskrbovance v posameznem nadstropju doma razveseljevala s petjem slovenskih ljudskih pesmi. Cilj je pritegniti k petju tudi oskrbovance. Sodeloval pa bo tudi ansambel Be Es As.

Svetovni dan osteoporoze

17. 10. sobota, letos se bodo vsa društva osteoporoze združena v Zvezi društev bolnikov z osteoporozo Slovenije zbrala v Novem mestu oz. v Športnem. rekreacijskem centru Otočec. Avtobus odpelje ob 7 uri izpred avtobusne postaje Nova Gorica. Pred prireditvijo se bomo sprehodili po Novem mestu.

20. 10. sreda, tudi letos se bo društvo predstavljalo na Bevkovem trgu in sicer od 10. do 14. ure. Pridružile se nam bodo tudi "oranžavke" in še drugi s katerimi naše društvo sodeluje. Povabite na predstavitev prijatelje in sorodnike.

Program: Druženje s hojo ob sredah

Zbirno mesto je parkirni prostor na ul. Gradnikove brigade ( ob kontejnerju Humana ), ob 8.30 uri odhod. Prevozi z osebnimi vozili, stroške vožnje se plača vozniku. Zadolžen za program Željko Albreht.

21. 10. -   Teranova krožna pot Dutovlje

Moja duša je židane volje, kot bi pila kraški teran. Med bore, brinje in vinograde gremo v kraški svet. Hojo začnemo v Dutovljah "Na placu", sledili bomo poti, ki vodi po 26 znamenitih   točkah. Nakazana pot je dolga 7 km in predstavlja 2 uri hoje. Mi bomo hodili počasi, se ogledovali, ustavljali, počivali - zato bomo hodili cca 30 minut več. Pika na i bo Pepin vrt, ki je bil leta 2009 razstavljen v Londonu in osvojil najboljšo oceno in zlato medaljo v kategoriji malih vrtov. Idejni zasnovalec je Borut Benedejčič. Tudi za malico smo se dogovarjali. Ogled vrta je 1,50€, malica pa cca 4-5€. Denar bomo pobirali pred odhodom.

Pa še to:

  1. Pisarno imamo v novih prostorih v Domu upokojencev Nova Gorica.
  2. V društvu smo se odločili, da bomo izdelali majice z znakom našega društva - sončnico. Cena   majice je 6€.

Goriško društvo za osteoporozo Nova Gorica
Kidričeva 9, p.p. 298
5000 Nova Gorica

05 398 55 95
(v času dežurstva)
031 334 360, 031 303 730

gorisko.osteo.drustvo
@gmail.com

DEŽURSTVO

vsak ponedeljk v mesecu
od 14.00 do 16.00

Dežurstva NI v času praznikov, med 3. 7. in 28. 8.  ter 16. 12. in 31. 12.

GOD program20
 
 

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani.Odločitev lahko prekličete.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.