Goriško društvo za osteoporozo Nova Gorica

Zmigajmo se še preden nas osteoporoza načne

Druženje s hojo ob sredah - Skrb za telo in duha 

14. september -  Debela Griža*
Debela Griža je bila med 1. svetovno vojno ena od ključnih točk pri obrambi Gorice. Ogledali si bomo obnovljene ostaline - obsežen sistem kavern in zaklonišč, zaščiteno spominsko območje. **
Zbirno mesto na parkirnem prostoru ulice Gradnikove brigade, ob kontejnerju Humana, vožnja z avtomobili, odhod ob 8.30 uri.
zaključek - pogovor in petje ob mortadeli, siru in pijači.
Vodja Željko Albreht, sodeluje Bizjak Norma 

Sobota 17. september 2016 - 10.TRADICIONALNO SREČANJE – Grajski vrt Ozeljan Program bo enak kot je bil oblikovan v mesecu maju. Večina članov se je že prijavila in plačala prispevek za hrano v višini 10 €. Še se lahko prijavite. Odhod obeh avtobusov z avtobusne postaje Nova Gorica: 

a. ob 8.30 uri za pohodnike, vožnja do Šempasa. Kratki ogledi z razlago na poti do Ozeljana: Krašanov trg in spominska plošča na rojstni hiši botanika prof. Franca Krašana, spomenik in spominska soba heroja Mihajla, legendarnega diverzanta Mehdija Guseinova, baročna cerkev Sv. Silvestra, vodnjak BRIDA, spomenik padlim vaščanom Šempasa v NOB. Hoje bo za 1uro, ogledi z razlago okrog 30 minut. Vodja pohoda je Murovec Slavka, članica Upravnega odbora.
b. ob 9.30 uri za sprehajalce.
c. ob prihodu dobijo udeleženci vodo in še kaj, sledi rezanje pršuta; predvidoma ob 10.30 uri zabavni program, ki ga bodo izvajale članice in člani, s skeči pa Erna s Krasa, zabavali nas bodo tudi godci in pevec ansambla IDEALI; ob 12.00 uri kosilo; predviden povratek z avtobusom ob 15.00 uri, naslednji 45 minut kasneje.
Vsi, ki se pripeljete z osebnimi avtomobili, parkirajte ob pokopališču.

28. september 2016 - Izlet Mini križarjenje ob obali Istre in ribji piknik  Z ladjico se bomo popeljali mimo Vrsarja v Limski kanal. Vmes postanki in ogledi krajev. Kosilo na ladji – prava ribarska fešta ob glasbi. Ogled mesta Rovinja, modrega bisera Jadrana, in pozneje še sprehod po mestu Poreč. Prijave s plačilom prispevka v višini 40 € ( najmanj 40 potnikov ) sprejemamo v dežurstvu od 24. avgusta dalje do zapolnitve avtobusa. Podrobnejše informacije - pisno obvestilo ob vpisu. Vodja programa je Murovec Slavka

Srečanje ob SVETOVNEM DNEVU OSTEOPOROZE v Kočevju, dne 15. oktobra 2016.

Avtobusni prevoz, ogled kraja Kočevje, udeležba na proslavi. Prispevek 20 € na osebo za hrano in ostalo, kar moramo prispevati organizatorju. Več informacij ob vpisu. Vodja programa Silva Tišma

NOVOST – PRIJATELJSKA POGOVORNA SKUPINA
V društvu smo se odločili, da članicam in članom ponudimo nov program in sicer »prijateljsko – pogovorno skupino«, ki je namenjena vsem tistim, ki zaradi zdravstvenih, starostnih ali drugih razlogov ne morejo obiskovati drugih programov društva. Želijo pa ohraniti stik s člani društva ali pa si želijo navezati nova poznanstva. Program bo potekal enkrat tedensko po eno uro v stalnem prostoru. Skupino, v kateri bo od 10 do 15 članov bosta vodili dve strokovno usposobljeni sodelavki. Pogovorne teme bo določila skupina sama.Vse dodatne informacije dobite v dežurstvu. Prosimo vas, da nas obvestite ali ste zainteresirani za vključitev v skupino.

Goriško društvo za osteoporozo Nova Gorica
Kidričeva 9, p.p. 298
5000 Nova Gorica

05 398 55 95
(v času dežurstva)
031 334 360, 031 303 730

gorisko.osteo.drustvo
@gmail.com

DEŽURSTVO

vsak ponedeljk v mesecu
od 14.00 do 16.00

Dežurstva NI v času praznikov, med 3. 7. in 28. 8.  ter 16. 12. in 31. 12.

GOD program20
 
 

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani.Odločitev lahko prekličete.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.