Goriško društvo za osteoporozo Nova Gorica

Zmigajmo se še preden nas osteoporoza načne

Prelepo sončno in toplo vreme je botrovalo našemu tradicionalnemu zaključnemu srečanju 3. junija 2023. Udeležilo se ga je preko 120 članic in članov, veselo rapoloženih, v pričakovanju prijetnega druženja, pa tudi takšnih in drugačnih predstavitev.

družba4 družba5 družba15

 Uvodoma je spregovorila predsednica društva Zdravka Kante in vsem prisotnim izrekla dobrodošlico  ter z veliko mero zadovoljsta  povzela bogato dogajnje v zaključeni sezoni, končno v celoti izpolnjenem programu in njegovih presežkih. Izrekla je pohvale vsem, ki so pri tem sodelovali. Besedo je nato prevzela Vidojka Harej in se izkazala kot odlična povezovalka nadaljevalnega programa.

družba10 uvod1 uvod2

Zaplesale so članice naše plesne skupine na koreografijo treh plesov, ki jo je pripravila naša mentorica Sara Mlakar.

ples1 ples2 ples3

Prelepo so zapele  pevke zbora Mavrica pod vodstvom maestra Ceja, slovenske plese so predstavile plesalke folklorne skupine, oboji  so pod okriljem UNITRI, vendar jih je večina včlanjenih tudi v naše društvo.

 zbor1program1 program2

 Nasmejali sta nas Vlasta Klančič in Klavdija Bizjak, amaterski igralki iz Šempetra. Njun pogovor je tekel o čisto vsakdanjih težavah, pričakovanjih in nesporazumih. Marsikatera se je v njuni pripovedi prepoznala.

S skromnim darilom, majico našega društva, smo se oddolžili animatorjem vseh dejavnosti, saj so tekom celega "šolskega leta" skrbeli za vodenje prisotnosti na dejavnostih, obveščanje vključenih članov in poročanje o dogajanju ter željah članov.

animatorji1 animatorji2 animatorji3

Programski del smo zaključili skladno z našim vodilom - zmigajmo se, še preden nas osteoporoza načne - z našim vaditeljem smo izvedli nekaj gibalnih vaj. Sledilo je kosilo. Gurman nas tudi tokrat ni razočaral. Pa tudi naše prostovoljke, ki so se iskazale s strežbo.

zaključek1 družba8 družba7

Sledilo je prijetno druženje, za vzdušje sta poskrbela mlada harmonikarja Lea in Kristjan, in seveda naš DJ Boris s predvajanjem izbrane muzike. Nekateri so zaplesali, drugi so se preizkusili v metanju ploščkov.

program3 družba13 družba12

Posebno pohvalo in zahvalo je na koncu predsednica namenila ekipi organizatorjev - Andrejki, Zorici, Darinki - in vsem prostovoljcem, ki so omogočili ta lepi dogodek.

družba2 družba1 družba3

družba6 družba11 družba9družba14 zbor3 zaključek2

Fotografije - Darinka Kavčič, Boris Kante

Zapisala M.P.

 

 

 

Goriško društvo za osteoporozo Nova Gorica
Kidričeva 9
5000 Nova Gorica

05 398 55 95
(v času dežurstva)
031 334 360, 031 303 730

gorisko.osteo.drustvo
@gmail.com

DEŽURSTVO

vsak ponedeljk v mesecu
od 14.00 do 16.00

Dežurstva NI v času praznikov, med 1. 7. in 22. 8.  ter 26. 12. in 31. 12.

 GOD program20

Kronika 20 let

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani.Odločitev lahko prekličete.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.